مالی و سرمایهگذاری
لیزینگ گردشــــــــگری
تاریــخچه تــاسیـس و فعالیـت ایـن شرکت با نام قبـلی” لیزینگ شید” به سال ۱۳۷۹ بر میگـردد که در زمــره نخستیــن پیشگامان صنعت لیـزینگ بخش خصوصی کشور می باشد.
لیــزینـگ مذکـوردر سـال ۱۳۹۸ با ورود هلدینــگ سمگا بـــه عنــوان سهــامدارعمــده؛ نــام آن بـه ” شـرکت لیـزینگ گردشگـری (سهامی خاص) ” تغییــر داده شد و مجوز رسمـی فعالیــت از بانـک مرکزی جمهـوری اسلامی ایـران را نیــز اخذ نـموده است.
موضوع اصلی فعالیــت شرکت لیــزینــگ طبــق اساسنامه مورد تاییـد بانک مرکزی، تامیـن مالی مشتری ازطریق تهیه کالا اعم از منقول و غیر منقول توسط شرکت لیزینگ و واگذاری آن به مشتری در قالب یکی از قراردادهای اجــاره به شرط تملیــک و فروش اقساطی است.
شرکت گــروه سرمایهگـذاری میراث فرهنگی و گردشگـری ایـران در حــال حاضر با میزان ۷۴ درصــد سهامدار عمــده شرکت لیـزینگ گردشگـری می باشد.